arrow-intranet-overlay.png
Stichting Sarkon  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

05-LOGODe basisschool is een stukje van je leven. Voor de kinderen en voor u. Jarenlang diezelfde weg van huis naar school en weer terug. Wist u dat u in de loop van de jaren uw kind in totaal minstens 7520 uur toevertrouwt aan de zorg van de juffen en meesters van de basisschool? Dat is een belangrijk deel van een kinderleven.

Scholen verschillen in hun manier van werken, in sfeer en resultaten.

Wij willen dat uw kind heel veel leert en elke dag met plezier naar school gaat. Wij werken aan een fijne sfeer in de groepen. De leerkrachten doen er alles aan om uit uw kind te halen wat erin zit. U als ouder speelt daarbij een belangrijke, stimulerende rol.

De Hofstee is een school waar de kinderen naar toe komen om zich een aantal vaardigheden en houdingen eigen te maken, maar vooral ook om kennis en inzicht op te doen. Onze school wil kinderen de kans geven hun eigen mogelijkheden te ontplooien. Ze leren om zelfstandig, verantwoordelijk, creatief en kritisch te kunnen leven. Onze school is in ontwikkeling, past nieuwe onderwijskundige ideeën toe en heeft zorg voor de kinderen.