arrow-intranet-overlay.png
Stichting Sarkon  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

Schoolgids 2018 – 2019

De basisschool is een stukje van je leven. Voor de kinderen en voor u. Jarenlang diezelfde weg van huis naar school en weer terug. Wist u dat u in de loop van de jaren uw kind in totaal minstens 7520 uur toevertrouwt aan de zorg van de juffen en meesters van de basisschool? Dat is een belangrijk deel van een kinderleven.

Scholen verschillen in hun manier van werken, in sfeer en resultaten. Het team van De Hofstee heeft voor u deze gids samengesteld om u te helpen bij het kiezen van een school voor uw kind. In deze schoolgids beschrijven wij waarvoor wij staan, welke uitgangspunten wij hanteren en hoe wij proberen de kwaliteit te verbeteren.

De schoolgids geeft dus een verantwoording van onze manier van werken. Daarom verwachten wij van iedereen die voor onze school kiest of gekozen heeft dat hij/zij de inhoud onderschrijft. Deze gids is daarom ook op inhoud en vorm goedgekeurd door de medezeggenschapsraad.

Als ouder die uw kind al bij ons op school heeft, weet u inmiddels ook dat u deze gids als naslagwerk voor veel praktische vragen kunt gebruiken.

We gaan er vanuit dat u onze schoolgids goed leest en hopelijk ook met veel plezier.
Als u na het lezen opmerkingen of suggesties heeft, vertel het ons!

We hopen dat het schooljaar 2018 – 2019  weer een fijn en leerzaam jaar zal worden!

Wel hebben we voor u al het jaarkatern 2018 – 2019. Deze kunt u hieronder downloaden.

Jaarkatern: Jaarkatern 2018-2019

Lees hier de Schoolgids 2018-2019

05-LOGO