arrow-intranet-overlay.png
Stichting Sarkon  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

09 september 2016

Jantje Beton Loterij

Categorie: Algemeen nieuws

De groepen 6, 7 en 8 doen van 14 t/m 28 september mee aan de Jantje Beton Loterij.

Wat is de Jantje Beton Loterij?

Jantje Beton komt op voor kinderen die opgroeien in een verarmde speelomgeving. Voor deze kinderen is buitenspelen helaas niet zo vanzelfsprekend. Meestal is er niet genoeg plek om te spelen, is de straat onveilig of is de speelplek saai of verouderd. Met de helft van de opbrengst uit de Loterij zorgt Jantje Beton voor speelmogelijkheden die deze kinderen zo hard nodig hebben. Zodat ook zij vrij en avontuurlijk kunnen buitenspelen in hun eigen buurt.

De kinderen halen met de verkoop van loten geld op dat de school mag besteden aan spelen op en rondom het schoolplein. Bijvoorbeeld voor een nieuw speeltoestel, het opknappen van het schoolplein of nieuwe spelmaterialen.

Van ieder verkocht lot van 3 euro gaat er namelijk 1,50 euro naar de school van uw kind. Er gaat ook 1,50 euro naar de buitenspeelprojecten van Jantje Beton. De kinderen krijgen een verkoopboekje mee, waarin maximaal 10 lotkopers hun gegevens kunnen invullen en daarbij Jantje Beton machtigen om één of meer loten van hun rekening af te laten schrijven.

De opbrengst van de Jantje Beton Loterij willen wij toevoegen aan de opbrengst van de laatste sponsorloop. Wij denken na over een goede bestemming voor dit bedrag.

 

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht