arrow-intranet-overlay.png
Stichting Sarkon  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

04 april 2016

Schoolvoetbal

Categorie: Algemeen nieuws

IMG_0052

Vandaag was het dan eindelijk zover de eerste dag van het jaarlijkse schoolvoetbal. Toch altijd spannend, hoe is het weer, hoe zijn de tegenstanders, maar vooral de grote vraag wat gaan we zelf presteren vandaag.

Met het weer zat in ieder geval wel goed. Een heerlijk zonnetje met een wel wat stevig briesje, maar uit de wind was het goed te doen.

Onze eerste wedstrijd, de Hofstee 1 – de Hofstee 2. In de beginfase een redelijk gelijk opgaande strijd, maar na mate de wedstrijd vorderde trok de Hofstee 1  de wedstrijd naar zich toe. Na een paar gemiste kansen was het dan uiteindelijk toch raak. Niet heel veel later viel dan ook het tweede doelpunt en was de wedstrijd gespeeld. Eindstand 2-0.

Tweede wedstrijd, De Trimaran 1 – De Hofstee 1. Vanaf de eerste minuut was de Hofstee 1 de baas op het veld. De eerste kans liet dan ook niet lang op zich wachten. Deze ging helaas net naast. Daarna was het vrij snel wel raak. Vervolgens kwam de ene na de andere treffer voor de Hofstee 1 wat resulteerde in een klinkende 0-5 zege. Eindstand 0-5.

Derde wedstrijd, Prinses Margriet 1 – De Hofstee 1. Typische klassieker. Als deze twee scholen tegen elkaar voetballen zie je bij allebei 200% inzet. En strijd hebben de toppers van de Hofstee 1 geleverd. Waar het ook bij deze wedstrijd in het begin aardig gelijk opging, was het de Hofstee 1  die steeds meer duels begon te winnen. Dankzij meer balbezit van onze zijde hebben we ook deze overwinning naar ons toe kunnen trekken. Eindstand 0-2.

Vierde en laatste wedstrijd, De Hofstee 1 – De Windwijzer 1. Met drie overwinningen op zak moesten we het opnemen tegen de Windwijzer 1 die ook al drie keer hadden gewonnen. Gezien het doelsaldo hadden wij hoogstwaarschijnlijk aan gelijk spel genoeg om als eerste te eindigen in de poule, maar daar nam de Hofstee 1 geen genoegen mee. Alleen de overwinning telt zeiden de mannen en dame in koor. Met volle overgave werd er voor de winst gestreden. Lang leek het op een 0-0 gelijk spel te eindigen, maar de Hofstee 1 wist na een zeer fraaie steekpass het doel toch te vinden. Met een paar minuten te spelen gaven we niks meer weg. Eindstand 1-0.

Op naar volgende week.

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht