arrow-intranet-overlay.png
Stichting Sarkon  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

25 november 2015

Sinterklaas op De Hofstee

Categorie: Algemeen nieuws

foto 3foto 4

Dat Sinterklaas in het land is, is ook zichtbaar op De Hofstee. Door de hele school hangen slingers en bij groep 3 is een bakkerij waar heerlijke pepernoten, speculaas en andere lekkernijen gemaakt worden. Vorige week donderdag mochten de kinderen hun schoen zetten. Behalve cadeautjes hebben zij daarbij ook een heleboel rommel achtergelaten.

Sinterklaas heeft deze donderdag nogmaals De Hofstee bezocht om voor ieder kind een surprise neer te zetten. Wat een werk is dat geweest! Foto’s van de surprises vindt u hier.

Om Sinterklaas genoeg tijd te geven alle kinderen van de Hofstee te bezoeken, hebben wij hem op donderdag 3 december bij ons op school uitgenodigd. Het is alleen nog maar de vraag of Sinterklaas een bezoek brengt aan De Hofstee. Sinterklaas is namelijk erg bezorgd over de verkeersveiligheid van zijn Pieten.

Verkeerstuin Pieten  foto 2

Om de Pieten klaar te stomen voor een veilig bezoek is er een verkeerstuin aangelegd in de gymzaal. De kinderen hebben verkeersborden gemaakt en vragen bedacht voor een heus verkeersexamen. We hopen natuurlijk dat alle Pieten op tijd hun diploma halen en ons verblijden met een bezoek.

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht