arrow-intranet-overlay.png
Stichting Sarkon  Intranet
Bezoek hier ook ons Intranet!

Eén moment geduld...

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Icon-Home.png

20 januari 2016

Teams De Hofstee zetten schooldamtoernooi Den Helder naar hun hand

Categorie: Algemeen nieuws

 

JULIANADORP – Onder grote publieke belangstelling, hebben zowel de pupillen als de welpen van basisschool De Hofstee uit Julianadorp het 60ste schooldamtoernooi winnend afgesloten.

Door Casper Duin – 18-1-2016, 21:09 (Update 18-1-2016, 21:09)


,,Het toernooi werd gekenmerkt door een uitstekende sfeer en grote sportiviteit. De arbiters behoefden nauwelijks meer te doen dan de wedstrijdformulieren in te vullen’’, stelde organisator Wim van Tiel.

Ook de tweede plaats in beide categorieën was voor teams van De Hofstee. Teams van de Kameleon, eveneens uit Julianadorp, wist de beide derde prijzen te veroveren. Bij de welpen was het in wedstrijdpunten zelfs de gelijke van de Hofstee, maar had het twee bordpunten minder.

Dit jaar deden vooral welpenteams mee, waarin vaak erg jonge spelers waren opgesteld, die blijkbaar goed hadden opgelet tijdens de damlessen op school. ,,Het was verbazingwekkend met welk een energie en zelfvertrouwen deze jonge spelers de soms wel vier jaar oudere tegenstanders bestreden en regelmatig ook op de knieën wisten te krijgen. De organisatie geeft dan ook deze spelers een groot compliment voor het door hen vertoonde spel en inzet.’’

Alle teams wisten meerdere malen te scoren, waardoor de beslissingen pas op het eind van het toernooi vielen. De twee pupillen- en de twee welpenteams van De Hofstee mogen in februari Den Helder vertegenwoordigen in Purmerend tijdens het Noord-Hollands kampioenschap. Voor de beide prijswinnende teams van de Kameleon is het even afwachten of zij naar het provinciaal kampioenschap mogen. Zij zijn reserve.

Bron: http://www.noordhollandsdagblad.nl/stadstreek/denhelder/article27729550.ece/Teams-De-Hofstee-zetten-schooldamtoernooi-Den-Helder-naar-hun-hand

‹ vorige berichtvolgende bericht › Overzicht